Försäljning av lantbruksmaskiner

Nya och begagnade maskiner

  • Försäljning lantbruksmaskiner Brålanda Dalsland Västra Götaland

Maskinförsäljning

Brålanda | Dalsland | Västra Götaland

Maskinförsäljning

Här på Linblomman Maskin har vi fokus på att sälja kraftfulla kvalitetsmaskiner från världsledande märken.

 Hela vårt sortiment är utvalt för sin höga prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet.
Hos oss får du en helhetslösning med allt från råd och köp av nya maskiner och arbetsredskap till service & reservdelar.

Vi står för lösningar, erfarenhet och support samt hjälper dig att välja utrustning som passar just ditt lantbruk eller skogsbruk. I samarbete med våra partners kan vi ta hem maskiner på beställning.

I länken nedan hittar du de maskiner vi har hemma och till salu för omgående leverans:

Nytt & begagnat

Ring säljare Tommy Håkansson 0705-89 24 55 för mer info eller bokning.

Kubota

Kubota är världens tredje största tillverkare av traktorer. Här i Sverige är Kubota mest känd för sitt starka utbud av kompakttraktorer men lantbruksmaskinerna är stora runtom i världen och det är ett etablerat företag med stor kunskap. Rymliga hytter med bra sikt, snäv svängradie och en oöverträffad driftsäkerhet är några av de egenskaper som kännetecknar Kubotas lantbrukstraktorer.

Kubota grundades redan 1890 som ett gjuteri och genom åren kom verksamheten att utvecklas enormt. På sextiotalet påbörjades arbetet med att ta fram en lantbrukstraktor och 1969 lanserades den första traktorn på den viktiga USA-marknaden.

Här i Sverige har Kubota funnits länge men de större lantbrukstraktorerna lanserades i och med att Nellemann Machinery övertog generalagenturen 2010.
Vi på Linblomman Maskin erbjuder hela Kubotas modellprogram med lantbrukstraktorer från 60 hk till 175 hk, kompakttraktorer och gräsklippare. Det gör att vi har maskiner som passar både fritidsbönder och stora jordbruk som kräver traktorer med mycket precision och kraft.

Ifor Williams

Hos oss hittar ni hela Ifor Williams Trailers sortiment av hästtransporter, släpvagnar och yrkessläp. Vi är även fullserviceverkstad för Ifor Williams.

Ifor Williams ser till att Sveriges entreprenörer, lantbrukare och hästägare har säkra och stabila transportlösningar, designade för att hålla för belastning och över tid. Med Ifor Williams släpvagnar får du kvalitet bakom dig!

Ifor Williams har tillverkat släpvagnar sedan 1950-talet och i sortiment finns det mesta: EU-släp, flaksläp, gallervagnar, maskinsläp och entreprenadsläp, tippsläp, bilsläp och skåpsläp. Ifor Williams säljer robusta boskapssläp och är en av de främsta när det gäller hästtransporter. Hästsläpen är väldigt populära och kända för sin säkerhet, komfort, stabilitet och rejäla utrustning redan som standard. Att de har vunnit utmärkelser för ventilation och har ett högt andrahandsvärde gör Ifor Williams hästtransporter ett premiumval hos många hästägare.

Ifor Williams släpvagnar och hästtransporter finns i gediget designade grundmodeller som kan varieras i storlek, antal axlar och totalvikt, tillbehör och utrustning. Sammantaget rör dig sig om nära 1300 olika variationer – för att du ska få den transportlösning som passar just dina behov! Vi hjälper dig att skräddarsy din transport så välkommen att diskutera dina önskemål med oss!

Ifor Williams generalagent i Sverige är Trailerimport och på deras sida finns en byggare där du kan designa din släpvagn eller hästtransport och få förslag på pris direkt på skärmen – ta mig till släpvagnskonfiguratorn ».